U bent hier: Home » Nieuws

Nieuws

  • Samenwerkingsverband gemeente Niel GO! TA Den Biezerd en de gemeente Niel gaan volgend schooljaar samenwerken voor de bouw van een 'leuzze' die als schuilplaats annex infopunt zal dienen op het natuurdomein De Paardenstal in Niel. 

  • Waarnemende aanstelling adjunct-directeur GO! Atheneum Boom Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan nu! Wens je meer te weten over de inhoud van de functie of heb je vragen over de selectieprocedure? Dan kan je terecht bij : Tania Van Poyer, HR-manager GO! Scholengroep Rivierenland Neem contact...Lees meer »

  • INSCHRIJVINGEN en HERINSCHRIJVINGEN 2017-2018 ! (12/06 tot 30/06) Vergeet je niet tijdig in te schrijven voor het schooljaar 2017-2018! Nieuwe leerlingen schrijven zich in op het secretariaat te Willebroek. Ben je reeds student aan de academie, kan je je inschrijving online in orde maken!   ...Lees meer »

  • Technische problemen Dinsdag 2 mei 2017 De centrale diensten van de scholengroep zullen, door elektriciteitswerken, de hele dag niet bereikbaar zijn. Dinsdag 9 mei en woensdag 10 mei 2017 Op 9/5 en 10/5 is er op het domein in Bornem een volledige dag geen ...Lees meer »

  • IKANDANI Op dinsdag 9 mei strijkt het theatergezelschap 'Vrouwentongen' neer in TA Den Biezerd.  In 'Ikandani' hebben ze het over stress, faalangst en prestatiedruk. 

  • Een uitvinding op de Opendeurdag van Den Biezerd !

  • Personeelsbeweging 1 juni - 1 juli - 1 oktober 2017 Lijst met vacant verklaarde betrekkingen In toepassing van artikel 28 van het DRP publiceren wij onze lijst met vacant verklaarde betrekkingen (wervingsambten), samen met een oproep tot de kandidaten. De vacantverklaring gebeurt op basis van ...Lees meer »

  • Tijdelijke aanstelling van doorlopende duur / TA TADD Oproep tot de kandidaten die een beroep wensen te doen op het recht op een tijdelijke aanstelling van doorlopende duur. Stuur voor 15 juni het standaardformulier 'Aanvraag tot het verkrijgen van het recht op een tijdelijke aanstelling van ...Lees meer »

  • Lessenmarathon 2016-2017 GO! Atheneum Willebroek heeft met een heel tevreden gevoel haar deuren voor het weekend gesloten na een meer dan geslaagde editie voor de Warmste Week van Studio Brussel. Tijdens een marathon van 24 uur les volgen heeft GO! Atheneum Willebroek...Lees meer »

  • Waarnemende aanstelling directeur versterken mesoniveau GO! Rivierenland Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan nu! Meer informatie: GO! vacature Verdere onderrichtingen in verband met de procedure vindt u hier. Kandidaten dienen geldig te kandideren bij GO! Scholengroep Rivierenland. Binnen de vas...Lees meer »

Bekijk oudere berichten