U bent hier: Home » Nieuws

Nieuws

  • Kerstmarkt 14 december van 15u30 tot 20u. Allen welkom

  • Personeelsbeweging 1 januari 2019 Lijst met vacant verklaarde betrekkingen In toepassing van artikel 28 van het DRP publiceren wij onze lijst met vacant verklaarde betrekkingen (wervingsambten), samen met een oproep tot de kandidaten. De vacantverklaring gebeurt op basis van d...Lees meer »

  • Vacature: onderhoudspersoneel GO! scholengroep Rivierenland - Rupelstreek, Klein-Brabant, Vaartland - zoekt een onderhoudspersoneelslid. U vindt hier de vacature.

  • PERSBERICHT: Leerlingen GO! atheneum Klein-Brabant zamelen geld in voor Rode Neuzen Dag De leerkrachten van GO! atheneum Klein-Brabant dagen de leerlingen van de school uit om zoveel mogelijk Rode Neuzen te verkopen.  Als de leerlingen samen 180 rode neuzen kunnen verkopen, volgt een traktatie. Op vrijdag 23 november 2018 ...Lees meer »

  • PERSBERICHT: Leerlingen GO! atheneum Boom interviewen getuigen WOII Op woensdag 7 november interviewden 12 leerlingen van GO! atheneum Boom twee getuigen van de Tweede Wereldoorlog. Het project kwam er naar aanleiding van 100 jaar Wapenstilstand WO I. Om de leerlingen de kans te geven om een stukje geschi...Lees meer »

  • PERSBERICHT: Leerlingen GO! atheneum Klein-Brabant herdenken het einde van Wereldoorlog I Op 11 november 2018 is het 100 jaar geleden dat er een einde kwam aan de Groote Oorlog.  De leerlingen van het derde jaar ASO en TSO van GO! atheneum Klein-Brabant herdenken op vrijdag 9 november de slachtoffers van beide wereldoorlogen d...Lees meer »

  • Prettige vakantie! Fijne herfstvakantie. We zijn opnieuw bereikbaar vanaf maandag 5 november 2018.

  • PERSBERICHT: GO! atheneum Willebroek organiseerde reünie voor oud-leerkrachten Op donderdag 25 oktober organiseerde GO! atheneum Willebroek een reünie voor de oud-leerkrachten van de school.  De school zorgde voor een dessertenbuffet. De oud-leerkrachten vonden het een fantastisch initiatief en genoten van ...Lees meer »

  • PERSBERICHT: Leerlingen GO! atheneum Boom doen mee aan Challenge Day Op dinsdag 16 oktober en dinsdag 23 oktober 2018 doen alle leerlingen uit het vijfde jaar van GO! atheneum Boom mee aan Challenge Day. Marjan Chaubet, directeur van GO! atheneum Boom: “De Challenge Day is de start van een jaarproject in ...Lees meer »

  • PERSBERICHT: Luk De Koninck komt naar GO! atheneum Willebroek Acteur en regisseur Luk De Koninck komt op maandag 22/10 om 10u10 naar GO! atheneum Willebroek. De leerlingen van 6 ASO lazen het boek ‘Het diner’ van Herman Koch voor het vak Nederlands. Op 19 oktober gingen de leerlingen naar...Lees meer »

Bekijk oudere berichten