U bent hier: Home » Nieuws

Nieuws

  • Gratis proeflessen! (19/06 tot 22/06) Voor tieners en volwassenen zijn er aparte lesgroepen! Ook voor musical en de dirigentenopleiding kan je informatie krijgen via het secretariaat. Of wat dacht je van muziekcultuur of muziekgeschiedenis! Kom gerust eens langs, wij zoek...Lees meer »

  • Concerten/Voorstellingen 2019-2020 (15/05) Maandag 23 september ’19 om 20u Victor Villadangos, gitaar Auditorium Academie Zaterdag 5 oktober ’19 om 20u Openingsconcert met Kiyotaka Izumi en Young Brassband olv Lode Violet Sint-Niklaaskerk Willebroek i.s.m. CC De ...Lees meer »

  • PERSBERICHT: GO! basisschool De Blokkendoos in finale UNICEF Kinderrechten Filmfestival De film ‘Gezond alarm’ van GO! basisschool De Blokkendoos uit Aartselaar is door naar de finale van het UNICEF Kinderrechten Filmfestival (UKRF). Voor dit online filmproject bedenken en maken kinderen zelf een film over kinderrechten. ...Lees meer »

  • PERSBERICHT: GO! basisschool ‘t Venneke werd een heuse jungle Op zaterdag 4 mei organiseerde GO! basisschool ’t Venneke in Willebroek haar jaarlijks schoolfeest. Dit jaar stonden alle klasoptredens in het teken van het oerwoud, de jungle. Omwille van de slechte weersvoorspellingen, verwelkomde de s...Lees meer »

  • PERSBERICHT: GO! atheneum Klein-Brabant mee pionier bij IXZO! IXZO! is een tool die onderwijs op maat van elke leerling mogelijk maakt. De Engelse start-up Century Tech zal de tool die het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap de voorbije twee schooljaren in enkele pilootscholen ontwikkelde, opschalen doo...Lees meer »

  • Vacature - schilder GO! scholengroep Rivierenland - Rupelstreek, Klein-Brabant, Vaartland - zoekt een schilder. U vindt hier de vacature.

  • PERSBERICHT: Leerlingen GO! basisschool De Schorre spelen ‘Ali Baba en de Bongobende’ De leerlingen van GO! basisschool De Schorre in Puurs-Sint-Amands spelen op zaterdag 4 mei (om 14 uur en om 19 uur) de musical ‘Ali Baba en de Bongobende’. De schoolmusical gaat door in GC de Nestel, Buisstraat, Puurs-Sint-Amands. De...Lees meer »

  • PERSBERICHT: Leerlingen GO! middenschool Den Brandt brengen ‘De Clash’ De leerlingen van het 1ste en 2de middelbaar van GO! middenschool Den Brandt in Boom brengen op 3 mei (19u) het toneelstuk De Clash. Tweejaarlijks organiseert de school een schooltoneel in CC De Steiger te Boom. Het initiatief komt van de leer...Lees meer »

  • PERSBERICHT: Jef Vermassen geeft les aan leerlingen GO! atheneum Willebroek De leerlingen van het 4de, 5de, 6de en 7de jaar BSO krijgen op maandag 29 april les van advocaat Jef Vermassen. Vanaf 13 uur zal hij de leerlingen meer leren over het rechtssysteem en de rechtbanken. Daarnaast zal hij de vragen van de leer...Lees meer »

  • PERSBERICHT: GO! basisschool HIMO organiseert 25ste stratenloop Het team van GO! basisschool HIMO in Willebroek organiseerde op zaterdag 27 april hun 25ste stratenloop. Iedere deelnemer kreeg een prijs. Iedereen kon deelnemen: vanaf peuterklas tot volwassenen. De wedstrijd startte om 13u30 aan de sch...Lees meer »

Bekijk oudere berichten