U bent hier: Home » Nieuws

Nieuws

  • PERSBERICHT/SFEERBEELDEN: Leerlingen GO! basisschool De Hoeksteen en GO! basisschool ’t Krekeltje le De leerlingen van GO! basisschool ’t Krekeltje in Boom en de leerlingen van GO! basisschool De Hoeksteen in Boom werken rond het coderen. Vorige week ging het ’t Krekeltje aan de slag met de Bee Bots, Osmo en Dash and Dot. Deze wee...Lees meer »

  • PERSBERICHT: Leerlingen GO! basisschool De Hoeksteen en GO! basisschool ’t Krekeltje le De leerlingen van GO! basisschool ’t Krekeltje in Boom en de leerlingen van GO! basisschool De Hoeksteen in Boom werken rond het coderen. Vorige week ging het ’t Krekeltje aan de slag met de Bee Bots, Osmo en Dash and Dot. Deze wee...Lees meer »

  • Vacature: onderhoudspersoneel GO! scholengroep Rivierenland is op zoek naar onderhoudspersoneel. U vindt de vacature hier.

  • PERSBERICHT: Openingsconcert GO! academie voor Muziek en Woord Willebroek

  • PERSBERICHT: Make-over voor kleuterblok GO! basisschool Tovertuin De kleuters van GO! basisschool Tovertuin in Willebroek wisten niet waar eerst te kijken toen ze hun klasjes na de vakantie terugzagen.   De kleuterblok kreeg een totale make-over, waardoor de jongsten van de school opnieuw in een fant...Lees meer »

  • PERSBERICHT: Tim Van Geffen is nieuwe directeur GO! atheneum Willebroek GO! atheneum Willebroek heeft vanaf 1 september een nieuwe directeur: Tim Van Geffen. Hij neemt de fakkel over van Petra Colin, die de afgelopen vijf jaar met hart en ziel de school heeft geleid. Aangezien echter haar adjunct-directeur per 1 septe...Lees meer »

  • PERSBERICHT: Eerste schooldag voor ‘GO! basisschool De Parel’ in Niel Voor de leerlingen en leerkrachten van GBS Niel zal de eerste schooldag op 2 september een beetje anders aanvoelen. De gemeentelijke basisschool van Niel maakt vanaf het schooljaar 2019-2020 deel uit van GO! scholengroep Rivierenland (GO! onderwij...Lees meer »

  • Mosselfestijn (20/10) Vandaag is iedereen welkom op school om te genieten van onze lekkere mosseltjes!

  • vacature: ondersteunende leerkracht basis/secundair onderwijs regio Mechelen (NOA) GO! scholengroep Rivierenland - Rupelstreek, Klein-Brabant, Vaartland - in Bornem zoekt een leerkracht basis/secundair onderwijs (NOA) U vindt hier de vacature.

  • Vacature: ondersteunende leerkracht basis/secundair onderwijs regio Rivierenland (NOA) GO! scholengroep Rivierenland - Rupelstreek, Klein-Brabant, Vaartland - in Bornem zoekt een leerkracht basis/secundair onderwijs (NOA) U vindt hier de vacature.

Bekijk oudere berichten