U bent hier: Home » Nieuws » PERSBERICHT: Jongens en meisjes ontdekken GO! atheneum Klein-Brabant via Virtual Reality Tour!

PERSBERICHT: Jongens en meisjes ontdekken GO! atheneum Klein-Brabant via Virtual Reality Tour!

GO! atheneum Klein-Brabant pakt uit met innovatieve infodag!

Op zaterdag 9 februari organiseerde GO! atheneum Klein-Brabant een innovatieve infodag. Tussen 10u en 15u kon iedereen kennismaken met de school.

Het ervaren leerkrachtenteam van de school laat de leerlingen werken met alle nieuwe tools, maar verraste nu ook ouders en grootouders met hun nieuwe manier van werken.

Het is eveneens door de gedrevenheid van het leerkrachtenteam en hun positieve houding ten opzichte van de 21ste-eeuwse vaardigheden dat de leerkrachten het kwaliteitslabel ‘School 4.0’ kregen.

Virtual Reality Tour

Op de infodag kon de bezoeker naast een ‘gewone’ rondleiding op de school gebruik maken van de Virtual Reality Tour. Dit gaf de bezoeker de mogelijkheid virtueel binnen te stappen in de klassen en (praktijk)lessen, laboproeven, … mee te volgen. De bezoeker kreeg op deze manier een volledig beeld van het reilen en zeilen op de school. Deze innoverende technologie zal steeds meer ingezet worden op GO! atheneum Klein-Brabant, dit om de leeromgeving nog stimulerender te maken en gedifferentieerd onderwijs aan te bieden.

Kwaliteitslabel School 4.0

GO! atheneum Klein-Brabant heeft een grote sprong voorwaarts gemaakt in haar groei naar een innovatieve school, een ‘School 4.0’. AKB is een school die voorbereidt op de snel evoluerende maatschappij door een aangepaste schoolorganisatie, een aangepast en gemoderniseerd aanbod en stimulerende leeromgevingen.

De infodag trok de aandacht van heel wat geïnteresseerden.
 


Bericht geplaatst op 11/02/2019 « Terug naar het overzicht