U bent hier: Home » Nieuws » PERSBERICHT: Leerlingen GO! atheneum Willebroek werken op event Brussels expo

PERSBERICHT: Leerlingen GO! atheneum Willebroek werken op event Brussels expo

In opdracht van het evenementenbedrijf TMAB (https://tmabevents.be/index.php) werken de leerlingen van 7 Kantooradministratie en Gegevensbeheer van GO! atheneum Willebroek op dinsdag 19 maart mee aan BeGeo in Brussels expo, hét nationaal congres met beurs rond geo-informatie waar zowel de overheid, de privésector als de onderzoekswereld elkaar ontmoeten.

Gastsprekers op dit evenement zijn Ingrid Vanden Berghe (Administrateur-generaal van het NGI), Bart Raeymaekers (Directeur-Generaal van het Crisiscentrum, samenwerking voor de veiligheid van ons land) en Hajo Beeckman (VRT-verkeersanker). Didier Reynders, Vice-eersteminister zal de Geospatial Awards uitreiken op het einde van het evenement.

Tijdens dit evenement zullen de leerlingen het onthaal verzorgen (1200-1500 genodigden), bezoekers begeleiden en praktische richtlijnen geven. Dit zowel in het Nederlands als in het Frans.

Op https://begeo2019.be/ vindt u meer informatie terug over het event. 

Ook de leerlingen van 5 Kantoor en de leerlingen van 6 Toerisme nemen aan dit evenement deel.

Contactpersoon GO! atheneum Willebroek: Ann Van der Auwera (leerkracht Business Support), ann.vanderauwera@atheneumwillebroek.be – 0496/92.77.57
 


Bericht geplaatst op 15/03/2019 « Terug naar het overzicht