U bent hier: Home » Scholen » Kinderdagverblijven

Kinderdagverblijven

Scholengroep Rivierenland heeft twee zelfstandige kinderdagverblijven (ZKDV).
ZKDV 't Kasteeltje is gelegen op het domein van basisschool 't Kasteeltje te Puurs. ZKDV 't Schorreke is gelegen op het domein van basisschool De Schorre in Sint-Amands.

Scholengroep Rivierenland wil met dit initiatief opvang bieden aan alle ouders die hun kinderen wensen toe te vertrouwen aan een bevoegde opvanginstelling.

Beide kinderdagverblijven bieden opvang aan kinderen tussen 0 en 3 jaar. Kind & Gezin oefent toezicht uit op de infrastructuur en de werking. Een "attest van toezicht" wordt door K&G enkel uitgereikt indien aan een aantal kwaliteitsvoorwaarden is voldaan.

Scholengroep Rivierenland kiest ervoor om het bedrag dat de ouders voor de opvang betalen, bepaald wordt volgens het inkomen van het gezin.

De dienstverlening omvat niet alleen een goede verzorging van de kinderen, maar ook de opvoedkundige begeleiding, als aanvulling op de opvoeding thuis.
Vermits de kinderdagverblijven gelokaliseerd zijn in twee basisscholen, biedt scholengroep Rivierenland ook garanties op pedagogisch vlak.


GO! ZKDV 't Kasteeltje
Molenstraat 7
2870 Puurs-Sint-Amands
03 889 15 30 (verantwoordelijke)
03 889 33 93 (kinderdagverblijf)

info@kinderdagverblijf-kasteeltje.be
www.kinderdagverblijf-kasteeltje.be


GO! ZKDV 't Schorreke
Jan Van Droogenbroeckstraat 49
2890 Puurs-Sint-Amands
052 33 21 05 (verantwoordelijke)
0475 45 73 91 (kinderdagverblijf)

info@kinderdagverblijf-schorreke.be 
www.kinderdagverblijf-schorreke.be