U bent hier: Home » Nieuws » PERSBERICHT: Leerlingen GO! atheneum Willebroek verzorgen onthaal in Hilton Antwerpen

PERSBERICHT: Leerlingen GO! atheneum Willebroek verzorgen onthaal in Hilton Antwerpen (08/01)

De leerlingen van het 6de en 7de jaar Kantoor van GO! atheneum Willebroek in Willebroek verzorgden op dinsdag 8 januari 2019 het onthaal in het Hilton hotel in Antwerpen.
De leerlingen ontvingen de genodigden voor de nieuwjaarsreceptie van de firma Cepa (havensector). 

Er waren 3 groepen.
Groep 1: 6 Kantoor (aanwezig van 11 tot 17u00) stonden in voor het vullen van de goodie bags.
Groep 2: 6 Kantoor (aanwezig van 15 tot 23u00) stonden in voor het vullen van de goodie bags, het voorbereiden van de vestiaire en namen tijdens het evenement de vestiaire voor hun rekening.
Groep 3: 7 Kantooradministratie en Gegevensbeheer (aanwezig van 15 tot 23u00) hielpen met de voorbereidingen. 
Rond 16u30 kregen ze een briefing over het digitale onthaal- en inchecksysteem. Vanaf 18u00 moesten ze op een klein uurtje tijd via dit systeem een 900-tal aanwezigen registreren en ontvangen.

Voor de leerlingen van 6 Kantoor was dit al een voorproefje van wat hen volgend schooljaar te wachten staat, want dan mogen ze de registratie en het onthaal doen.

Ann Van der Auwera, leerkracht Kantoortechnieken bij GO! atheneum Willebroek: “Voor de leerlingen van 7 Kantooradministratie en Gegevensbeheer is dit hun tweede GIP-opdracht voor het vak Nederlands en Business Support. Tevens ook een voorproefje, want op dinsdag 19 maart zullen ze een gelijkaardige opdracht krijgen in Brussels Expo in opdracht van de firma TMAB. Hier leggen we de lat dan weer een stukje hoger, het is een event (combinatie beurs/congres) voor ca 1500 personen. De voertaal zal niet enkel Nederlands zijn, maar ook Frans!”
 


Bericht geplaatst op 31/01/2019 « Terug naar het overzicht