U bent hier: Home » Nieuws » PERSBERICHT: Tim Van Geffen is nieuwe directeur GO! atheneum Willebroek

PERSBERICHT: Tim Van Geffen is nieuwe directeur GO! atheneum Willebroek

GO! atheneum Willebroek heeft vanaf 1 september een nieuwe directeur: Tim Van Geffen. Hij neemt de fakkel over van Petra Colin, die de afgelopen vijf jaar met hart en ziel de school heeft geleid. Aangezien echter haar adjunct-directeur per 1 september op pensioen gaat, heeft zij ervoor gekozen de job van adjunct-directeur in te vullen. 

Na 15 jaar voor de klas te hebben gestaan in het GO! atheneum van Boom als leraar wiskunde, kijkt Tim Van Geffen enorm uit naar deze nieuwe uitdaging. “Samen leren samen leven is iets wat een groot deel van de lading dekt wat mijn visie op het onderwijs betreft. Verder heb ik heel veel zin om erin te vliegen en om samen met alle personeelsleden van het GO! atheneum Willebroek het schoolproject te realiseren”, aldus de nieuwe directeur.

Dit schoolproject zal er vanaf 1 september trouwens anders uitzien, want de veelbesproken modernisering van ons secundair onderwijs gaat van start. Het GO! atheneum Willebroek gaat o.a. vanaf het eerste middelbaar voor een eigen laptop voor elke leerling. Zo wil de school ondubbelzinnig de weg van nieuwe technologieën inslaan. De nieuwe eindtermen bepalen o.a. immers dat de kinderen digitale vaardigheden moeten aanleren. 

Verder staat Tim Van Geffen volledig achter het idee van de nieuwe bredere graad met een A-stroom en een B-stroom. Door deze nieuwe bredere graad kan elke leerling immers pas na de eerste graad een studiekeuze maken die past bij zijn talenten.

In bijlage: foto (Petra Colin en Tim Van Geffen)
 


Bericht geplaatst op 02/09/2019 « Terug naar het overzicht