U bent hier: Home » Nieuws » PERSBERICHT: Make-over voor kleuterblok GO! basisschool Tovertuin

PERSBERICHT: Make-over voor kleuterblok GO! basisschool Tovertuin

De kleuters van GO! basisschool Tovertuin in Willebroek wisten niet waar eerst te kijken toen ze hun klasjes na de vakantie terugzagen.  
De kleuterblok kreeg een totale make-over, waardoor de jongsten van de school opnieuw in een fantastische omgeving kunnen leren.

De kleuterblok van de basisschool in Willebroek ziet er als nieuw uit.
- De leerkrachten schilderden de lokalen en gangen, waardoor alles terug een frisse en jonge kleur kreeg.
- Twee lokalen werden omgetoverd tot één mooie ruimte waar twee kleuterjuffen nu aan co-teaching doen en hierdoor beter kunnen differentiëren en werken op maat van elk kind.
- De lokalen kregen nieuwe plafonds.
- De lokalen werden helemaal opgeruimd en kregen een nieuwe aankleding.

Directeur van GO! basisschool Tovertuin in Willebroek, Vanessa Adriany, is superfier op haar team: “Het enthousiasme van de leerkrachten is ongelofelijk. Tijdens de middagpauzes en na de lesuren werd er geschilderd, opgeruimd en nagedacht over de nieuwe klassen. Ik vind dat knap! Blije leerkrachten maken blije leerlingen, dus ik ben heel tevreden.”

Ook een deel van de speelplaats werd al aangepakt (nieuwe stenen basketbalveld, geschilderd, …) en de turnzaal kreeg nieuwe ramen.
De school heeft volop plannen voor de klassen van de lagere school en ook van de groentetuin zullen dit schooljaar de eerste vruchten geplukt worden.
 


Bericht geplaatst op 05/09/2019 « Terug naar het overzicht