U bent hier: Home » Nieuws » Dank je wel.

Dank je wel.

GO! scholengroep Rivierenland probeert haar schoolteams zo veel mogelijk te steunen tijdens deze moeilijke tijden.

Het team van GO! scholengroep Rivierenland staat stand-by en probeert haar directeurs en leerkrachten te helpen waar nodig. Zo houden we de schooldirecteurs via o.a. een interne nieuwsbrief op de hoogte van de laatste richtlijnen, afspraken, …. De scholengroep blijft ook bereikbaar voor vragen.

Digitaal leren

De directeurs van GO! scholengroep Rivierenland kregen de bundel ‘Digitaal leren faciliteren op school’ via het team innovatie. Leerkrachten kunnen deze informatie raadplegen via Smartschool of de facebookgroep ‘Lerend Netwerk Innovatie – GO! scholengroep Rivierenland’.

Ook het GO! ondersteunt de scholen. De pedagogische begeleidingsdienst van het GO! lanceerde een website waarmee leerkrachten aan de slag kunnen om hun lessen te digitaliseren. De site wordt regelmatig geüpdatet met materiaal en data voor nieuwe webinars. Daarnaast zorgt de pedagogische begeleidingsdienst ook voor ondersteuning via de virtuele klassen van Smartschool.

Hart onder de riem

Desondanks beseffen we dat het geen fijne tijden zijn, ook niet voor ons onderwijzend personeel. We willen hen daarom ook via deze weg, heel veel succes wensen.
We zijn fier op onze scholen en vooral op onze personeelsleden die, nu nog meer dan anders, elke dag het beste van zichzelf geven.

Dank je wel collega’s. Draag in deze zware periode vooral ook zorg voor elkaar en jezelf.


Bericht geplaatst op 17/03/2020 « Terug naar het overzicht